Nine Snapshots

Hej finisar!
 
Värmerekord i stora delar av landet idag och likaså hos oss i Sundsvall. Vi har haft 13 grader i skuggan och ytterligare tio grader varmare i solen. Jag och Jolie tog upp utemöblerna från förrådet och gjorde balkongpremiär till lunchen idag. Galet varmt och fantastiskt skönt! 
 
Inga nya utbrott med vattkopporna och den värsta klådan verkar ha lagt sig. Lillhjärtat hade en liten febertopp igår kväll men är förutom det relativt pigg nu. Håller alla tummar att det har vänt nu men vi räknar med VAB hela kommande vecka och beroende på hur det läker även ett par dagar in i veckan därpå. 
 
 
Samtliga bilder är från dagen. Från Vasaloppsmys med kaffe i sänge i morse till korvlunch på balkongen och glasshäng ute på gården. Tjatigt med mobilbilder men jag hoppas ni står ut ett tag till, jag får förhoppningsvis igen min dator nu i veckan. 
 
Hoppas ni också varit ute och njutit av vårsolen idag!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Så bra at det ser ut til å ha nådd toppen nå. Da håper jeg kløen snart er borte og lille prinsesse snart er frisk. Kos dere hjemme, håper solen skinner HVER dag så får dere hvertfall nyte våren når sykdom først inntreffer! Klem

  2. Visst är det härligt med vårvärmen som äntligen kommit, här hade vi det riktigt varmt två dagar i slutet av veckan så efter någon timme på balkongen hade man fått fin färg 🙂

    Ush för sjukstuga men skönt ändå att få avverka de där kopporna. Önskar nästan att Emma också fick sina snart för de säger ju att det blir värre ju äldre barnen blir.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *