Regnig Nationaldag

Jag är imponerad av alla tappra människor som letat sig ut på gator och torg för att fira vår nationaldag trots tio grader i luften och hällande regn. Vi tog ett par varv på gatorna, såg till att Jolie fick sig en flagga och smet sedan in på Barista för värme och lördagsfika. Jag klagar sällan på vädret, finns ju inte riktigt någon nytta med det, men kan däremot tycka det är trist för arrangörerna en sådan här dag. Eldsjälar som lagt ner timmar och timmar på detta för att sedan få se allt regna bort. Vi fick dock en bra dag trots vädret och glädjer oss för resten av sommaren och arrangemangen som är på stan då!
 
 
Vårt älskade lilla Bee+ är inne på sista svängen för Jolie nu. Så sällan vi använder den men perfekt som komplement till bilen när vi ska gå mycket och länge. Efter denna sommar ryker den dock och ÅH vad jag kommer sakna den och vagnlivet. Längtar tills den dagen jag får en mini här hemma igen. Hoppas att det en dag sker ♥
 
 
Avslutar med ett underbart minne från förra årets nationaldagsfirande. Vilken glädje och vilka kontraster! Har ni firat vår svenska dag?
 
Lördagskramar från denna mamma som ska ut och dricka vin nu ♥

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. MEN GUUUUUUD!!!! dricker din dotter vatten ur en drake???!!!!!
    Det slutade man med med när man var 2år!!!

    /Bitter bloggläsare

    Hehe 😉

  2. Jag tillbringade den med att träna trots att motivationen var obefintlig, det tyckte jag var bra gjort 😀

    och tänk va olika det är, jag tycker att vagn är så fasligt obekvämt att släpa runt på så jag är så glad att de går själva 😀 Dom har iofs inte gillat vagn nån av dom förrän dom blivit "för" stora så vi har mest använt bärsjal och ergonomisk bärsele (femåringen åker sele ibland på skogsturer fortfarande, bra benträning 😀 )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *