Lilla Madicken

En sommardag tidigare i veckan då vi var ute och plockade blommor jag och mitt lilla troll. Nästan en liten Madicken med håret och ruffset ser jag nu. Väderprognosen framöver ser inte ut att bli ljusare så jag håller på att kika runt lite vad vi ska fylla våra semesterdagar med. Funderar på en liten tripp ned till Stockholm för att göra Skansen och Junibacken. Apropå Madicken sådär.
 
 
Idag har vi gjort Birsta City i jakten på ett par gummistövlar till Jolie. Vi kom hem med jeans, tröjor, födelsedagspresenter, smink och annat men några gummistövlar hittade vi inte i rätt storlek. Antingen på tok för stora i foten eller för tighta över vristen. 
 
Nu myser vi på hemma en stund med eftermiddagskaffe till mig och pyssel för Jolie, Om ett par timmar ska hon få åka till Mattias då jag ska ut och äta med tjejerna på stan. Glädjer mig!

Du kanske också gillar

14 kommentarer

 1. God afton! Din dotter är ju så himla sööööt!!! 🙂
  Tänkte höra med dig Malin. Jag är i valet och kvalet att anlita en PT för 12-13 ggr. Det är ungefär vad min budget tillåter i och med att jag ska komma igång med träningen helhjärtat igen och kommer köpa både tillskott och proteinpulver med mera som också kostar en del. Ska även börja utesluta gluten och socker helt ur kosten. Något jag vet sen innan att min kropp och knopp mår väldigt bra av. Jag gick upp 22 kg under min graviditet, har ungefär 15-16 kg kvar. Trots att det gått tre år sedan min guldklimp kom. Min tanke är att anlita PTn en gång i veckan, i tre månaders tid. Då min svaga punkt oftast är att få träningen att hålla i, och att självfallet träna fler dagar i veckan men de andra passen på egen hand. Men min fråga är som så. Tycker du att det är bättre att boka in träningar med sin PT en kortare period men fler ggr varje vecka för att få en "kickstart" eller att göra så som jag har funderar över? Och fråga två; går det/är det hälsosamt att gå ner 15 kg på tre månader?
  Ha det bäst du och dotra 🙂 din blogg är underbar att läsa!
  Allt gott

 2. Tusen tack för svar! 🙂 känner mig ännu mer peppad nu.
  Är aminosyror etc också ett slöseri eller fyller det någon funktion?
  Ha det toppen! Hälsningar från Borås

  1. Utan att ha sett din kostdagbok så tycker jag aminosyror är onödigt om du inte har väldig proteinbrist. Bättre satsa på proteinrik mat i första hand! Stort lycka till igen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *