Vilken respons!

Hej vänner!
 
Vill börja med att säga WOW – vilken respons jag har fått på träningsskolan idag. Det känns verkligen över alla förväntningar och det ska bli SÅ kul att få köra och jobba med er. Underbart att läsa att ni är lika peppade som jag är. Jag kommer att ge er fler och nya verktyg eftersom men nu i början är det bara att göra utan att fundera så mycket. Ett steg i taget!
 
Jag har idag spenderat flera timmar på gymmet och fick ett underbart träningspass. Tänkte uppdatera er om det för att ge lite extra pepp så där men nu ska vi visst se en film här hemma och jag har suttit vid datorn alldeles för länge redan så dags att stänga ner här. Vid midnatt kommer träningsskolans första träningspass upp.
 
Visst har ni gått promenaden idag alla ni som är med, friska och krya?
 
Nya träningskläder från Röhnisch – ÄLSKAR dem. Så snygga, sköna och funktionella!

Du kanske också gillar

17 kommentarer

  1. Men vilket dåligt samvete jag har nu för att det inte blev ngn promenad. Skyller på att jag såg det försent och nu ligger jag nedbäddad inför natten. Får köra en extra lång promenad nästa gång 🙂 Är lite nyfiken inför styrkeövningarna. Krävs det gym för dem eller kan man göra dem hemma? Kram!!

  2. Jag körde 1h i pulkabacken i stället idag. Putta på, springa efter och dra barn och pulka upp igen. Skönt svettig och mör i rumpan. 😀
    /Cina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *