DIY Vardagsrumsbord

Här pågår sliparverkstad för fullt och projekt vardagsrumsbord är i full gång. Jag har länge velat byta ut det nuvarande mot ett runt så när Elma ringde i tidigare i veckan och frågade om jag ville ärva deras gamla tackade jag ja på en gång. Egentligen inte alls den typen av bord jag tänkt mig men jag tror att det faktiskt kommer att bli mycket bättre än vad jag hade tänkt från början. Lite slipning och målning så kommer detta bord att bjuda på mycket stil och charm. Elma har inrett snart halva vardagsrummet tror jag, det var hennes idé med Ektorpsoffor och trots att jag var skeptisk i början så blev det ju SÅ bra till slut. Glad och tacksam att jag har henne!
 
Jag har egentligen ingen koll alls på slipning och målning. Skulle köpa sandpapper på Clas Ohlsson men så en slipmaskin bara kostade 50 kronor mer så gick jag för en sådan. Allt är ju bara en googling bort men det har jag inte riktigt tålamod för utan går mer på känsla och att testa mig fram. På vinst och förlust. Återkommer med resultatet.
 
Vad gör ni idag?
 

Du kanske också gillar

7 kommentarer

  1. Kan tänka mig att det blir kanonfint!

    Jag läste tillbaka en bit och kunde inte låta bli att reagera på inlägget om det sockerfria kalaset. Eller rättare sagt kommentarerna till inlägget. Jag vet inte om någon i din familj är diabetiker, men jag är det och det är så trist att läsa om hetsen ang. aspartam! Mina dietister säger att det är en STOR mängd som kan vara farligt att få i sig, att få i sig denna lilla mängd som är i saft är inget att bråka om. Visst, behöver man inte vara så rädd om blodsockernivån (ej diabetiker alltså) så kan man ju absolut dricka ett glas med "vanlig" saft nån gång ibland, men som diabetiker är man ofta hänvisad till saft med aspartam eller för den delen läsk med "light". För oss handlar det mycket om att inte ligga högt i blodsockret för att det ger så negativa effekter på hälsan. Sen kan man alltid diskutera vilka alternativ som finns, själv tycker jag hemskt illa om smaken på stevia och får inte i mig det. Då kan jag ist unna mig en cola light. Därför är det så trist med människor som nonchalant kommenterar att de minsann skulle aaaldrig använda något med aspartam i. Samma sak när det ska kommenteras att frukt är också socker. Ja, men frukt har också andra bra egenskaper vilket inte vitt socker har. Att dra all frukt över en kam är ju också fånigt då allting inte är lika sött.

    Vill hylla dig jättemycket, Malin för att du visar ert fina kalas och hur man kan festa utan socker! Ett tips från min diabetessköterska; blanda ett glas bubbelvatten med lite funlight eller liknande, inget som höjer blodsockret men det brukar vara poppis hos barn då det smakar lite "saft/läsk" av det:)
    Ha det fint! kram/tanja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *