Ten Thousand Steps

Jag har inte hunnit få ihop ett marathon ännu men å andra sidan gör det inte så mycket då det för mig inte är syftet med appen. Jag använder den i stället lite tvärtemot för att hålla koll så att jag inte går för långt med tanke på min bäckenskada. Det gäller att hålla nere stegen för att inte få ont. Men den fungerar precis lika bra till det och jag längtar såklart tills den dag jag kan ta sikte på att gå ett marathon (eller två) per vecka. 
 
Hur går det för er som laddat ner appen? Har ni fått ihop 10’000 steg? Har ni inte laddat ner appen hittar ni den HÄR och det är alltså Nutriletts nya app jag pratar om. Man får en belöning om man lyckas skrapa ihop ett marathon!
 
Så underbart med de dagarna vi nu har framför oss med fler och fler soltimmar. Perfekt prommisväder! 
 
Lång dag på jobbet idag igen, därför jag säger hej först nu, så idag passade det perfekt att ta en av produktproverna jag fått som mellis igen. Körde på en av barsen och den passade perfekt mellan middag och kvällsmål här hemma. Har tjatat om det i dessa inlägg men vill ändå skriva igen att jag endast ser på denna typ av kosttillskott som mellanmål när bättre alternativ saknas och INTE som måltidsersättare. Kan inte trycka nog på det.
 
Kvällskram!
 
I samarbete med Nutrilett

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *