Kärlek by Haglöfs

God morgon vänner!
 
Glad alla hjärtans dag på er! Har ni blivit firade idag eller ska ni hitta på något speciellt? Jag tycker som vanligt alla hjärtans dag är en mysig dag som är värd att firas lite extra. Fick godiskärlek av mamma och pappa förra helgen och x-svärisarna som alltid kommer ingå i min familj uppvaktade med choklad tidigare i veckan. Inte det materiella men handlingen i sig gör mig så glad. Att veta att man finns i någons tankar mer än här och nu. 
 
En helt annan typ av kärlek är den jag har till vinterkläder, haha. När vi bodde i Åre bytte jag skidkläder varje eller vartannat år. Dels slet jag på kläderna på ett annat sätt då med 4-5 dagar i skidbacken varje vecka och dels mer eller mindre bodde jag i kläderna så jag gillade variationen. Nu har jag inte uppdaterad den garderoben sedan flytten från Åre 2010 och gissa om det kliar i fingrarna nu? Älskar Haglöfs och första setet till vänster i bild här med jacka och byxa är jag förälskad i. Kanske tur att jackan är slut i min storlek, annars hade det blivit svårt att hålla sig, hihi!
 
 
Samtliga plagg i bilden ovan finns just nu på kamanj hos Campadre en del med 61% rabatt vilket är galet bra på Haglöfs priser. Tips, tips!
 
 
 
“Campadre är Skandinaviens första och största ”Private Shopping Club”, med över 760 000 medlemmar. Sedan februari 2009 erbjuder Campadre mode, heminredning, resor och andra livsstilsprodukter från eftertraktade varumärken upp till 70% under ordinarie butikspris. Varorna säljs genom tidsbegränsade kampanjer och endast till medlemmar. Medlemskapet är kostnadsfritt!”

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *