The Happiest Time

Hej vänner!
 
Vi inledde december med vaken-natt och 40 graders feber på trollfröken här nedan. Så liten om natten men så stor om dagen och idag ser vi inte ett spår av febern men jag gissar att den kanske smyger sig på här framåt eftermiddagen igen. Dock brukar feber sällan däcka henne så jag gissar att det blir full fart hela dagen. Jag skulle egentligen på Talarförmedlingens Inspirationsdag idag och är lite ledsen att jag missar den då den var så himla bra ifjol. Men å andra sidan får jag en mysdag med lillhjärtat vilket inte är helt fel det heller en dag som denna.
 
Glad första december bloggisar!
 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Så fin Jolie blev i nya frisyren 😊
    Jag har en fråga. Tränar i princip inget annat än vardagsmotion (promenader). Framförallt rygg och mage har jag problem med, inga muskler alls. Eftersom jag och min sambo försöker bli gravida tänkte jag bygga upp dessa muskler i förebyggande syfte inför eventuell graviditet. Vad kan man göra för övningar? Vill inte att de ska vara skadliga i framförallt tidig graviditet, veckorna innan man kanske upptäckt att man ens är gravid om du förstår? Vad kan man göra för övningar längre in i en graviditet?

    1. Hej! Vad kul att du vill komma igång med styrketräning. Jag skulle tipsa om att stärka upp baksidan och coren. Ladda ned appen "MammaMage" och börja träna redan nu (och under eventuell graviditet) för kontroll i magen/bålen. Till en början kan du träna det mesta, längre in i graviditeten gäller det att anpassa träningen lite mer. Stort lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *