Mitt 2015

Förra året skrev jag det här inlägget på nyårsafton och första stycket känner jag att jag fortsatt kan kopiera rätt av. Jag har helt slutat leva efter att ett år ska bli mitt år och i stället bestämt mig för att alla år är mina och att livet alltid kommer att gå upp och ner. Precis så har även 2015 varit, en berg- och dalbana utan dess like. 
 
En kan lätt tro att det är svårare sjukdomarna jag tänker på när jag tänker på 2015. Vi gick ut hårt med vattkoppor på Jolie där i februari/mars för att sedan köra en operation på mig med en svår infektion och flera dagar på sjukhus som följd. Över sommaren höll vi oss friska innan karusellen i september drog igång igen med min epilepsi. Men det är inte sjukdomarna jag kommer att minnas mest från 2015. Det jag kommer minnas är en stor kärlek men även en stor sorg.
 
Att min farfar gick bort i mars tog så himla hårt på mig. Jag kan fortfarande tänka att jag ska åka och hälsa på honom och får sedan ett hugg i hjärtat när jag inser att han inte längre finns hos oss. Jag tänker på honom så ofta och saknar honom enormt.
 
Kärleken jag kommer minnas från 2015 är att Andreas klev rätt in i mitt liv och hjärta där i början på juni. Ja, egentligen klev han rätt in på gymmet för att bli medlem men sedan den dagen har han fått mig att le och skratta varje dag. Att det redan gått ett halvår känns helt otroligt och jag glädjer mig så inför det kommande halvåret, året och åren tillsammans ♥
 
 
Andra minnen från 2015 är träningsskolan jag höll i bloggen i januari. Så häftigt att få leda, peppa och genomföra den tillsammans med över 100 stycken av er bloggläsare. Underbara dagar i skidbacken under vårvintern kommer jag också att minnas. Resan till Rhodos med mitt jobb i maj är också något jag för länge kommer att bära med mig. Jag har så många fina minnen från den veckan. Sommaren som aldrig kom kanske jag inte kommer att minnas för sitt väder men däremot för många fina moments med vänner, uteserveringar, cava och dejter med A. Hösten på sjukhus är redan svaga minnen medan gårdagens skridskoåkning i midvintersolen förmodligen kommer vara ett minne för livet. 
 
Nu vänder vi snart blad och börjar skriva på det kapitel som i livet kommer att kallas 2016. Gott nytt år kära vänner! 

Du kanske också gillar

7 kommentarer

  1. Gott nytt år! Jag är förmodligen en av dina äldsta läsare, 40++, och hittade hit i höstas eftersom jag gillar att träna. Fastnade direkt för ditt sätt att skriva och för hur du hanterar livet med dess "upp och ner". Ha ett bra nyår och en bra början på 2016!

  2. Fina kloka tankar du har! Jag känner igen upp- och nedgångarna som också finns i mitt liv. Det gäller att bygga en bra grund att stå på då det blåser runtomkring en. Tack för att du bloggar och ett gott nytt 2016 till er!❤?☺

  3. Godt nyttår!

    Jeg tror helt sikkert at 2016 blir et enda bedre år. Med den fine fine J og ikke minst et år fylt med masse masse kjærlighet! Man savner dem som man mister men heldigvis sitter man igjen med masse gode minner som preger den personen man har blitt.

    Måtte 2016 bli et fantastisk år på alle vis! Et år da sykdom holdes i sjakk, da kjærligheten vokser seg enda sterkere og et år da familiene omkring dere er friske, raske og like lykkelige som dere! Heldigvis er lykke veldig smittsomt! Ta vare på hverandre og nyt hver eneste dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *