Julkalender med Disney Junior

Hej vänner!
 
Jag vet en liten tjej jag som kommer bli överlycklig för sin julklapp från Doktor McStuffins. Ni vet serien om den lilla 6-åriga flickan som hjälper sina skadade gosedjur som sänds på Disney Juniors tv-kanal? Jolie älskar att plåstra om sina gosedjur och leker ofta med en doktorsväska från samma serie som hon har sedan tidigare. Kombinationen söt vovve + fler McStuffins-grejer kan inte bli annat än succé!
 
 
Disney Junior kör i år två julkalendrar som är tänkt att passa både stora och små. Dels kör de en kalender på YouTube där de varje decembermorgon öppnar en ny lucka med en hälsning till våra små från våra Disney Junior-favoriter. Jättekul initiativ tycker jag och Jolie väntar spänt varje morgon för att se vem som skickat en hälsning. Vill ni följa YouTube-kalendern så hittar ni den HÄR
 
Den andra kalendern är till för familjens vuxna att följa och den hittar ni HÄR på Facebook. Varje dag är det ny lucköppning och december månad  kommer att fyllas av tävlingar som hjälper till att fylla julklappssäcken, roliga aktiviteter och bra recept. Tips, tips!
 
Inlägget i samarbete med Disney Junior

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *