En liten Mini-Malin

Hej vänner!
 
Efter flera slitsamma veckor med noll energi vaknade jag idag upp pigg, fräsch och utvilad. Jag har lagt mig innan kl.22 både fredag och lördag, tog sovmorgon igår och fick en hyffsad natt i natt trots härliga sparkar från Jolie som smög över vid tre-tiden. En dag med dagsljus och solsken på det har verkligen gjort susen för min själ. Inser att det har blivit lite tid utomhus senaste tiden då all ledig tid gått åt flyttstök så jag har lovat mig själv att ta små stunder utomhus hela veckan. Tror det är superviktigt den här årstiden. Fylla på med sol och energi när tillfälle ges, även om det bara är för en kort stund.
 
Den här lilla damen här nedan då. Det är inte ofta det händer men då och då stannar jag upp och inser att hon är en spegelbild av mig själv. Som när jag kikade på bilderna från dagens fotografering här för ett par minuter sedan. Minnen och små, små bilder på näthinnan smög sig fram och för en sekund trodde jag att jag såg mig själv som 3-åring. Kan inte säga vad det är, men ibland ser jag det, men oftast är hon bara en kopia av sin käre far. Kanske var det mössan som gjorde det idag? Den har nämligen +20år på nacken och bars av mig back in the days. 
 
 
Jag hade planerat att vi skulle mysa till det med bio idag men Jolie svarade snabbt “Nej Mamma, då går jag faktiskt hellre till kyrkan”, haha, ibland är hon verkligen så där lillgammal så att det är svårt att inte skratta. Så, efter en mysig söndagsfrukost framför TV:n begav vi oss till kyrkan för gudstjänst och “Kyrkis” för Jolie. Supermysigt. När gudstjänsten var slut så mötte vi upp Sara som kom och hälsade på oss i kaoset. Vi babblade ikapp om allt och inget och jag fick lite stöd och råd i mina funderingar kring soffval. Sara är så duktig på inredning!
 
Eftermiddagen spenderade vi sedan i lekparken enda till mörkret började smyga sig på. Nu sussar Jolie och jag ska nog snart göra detsamma så att jag får behålla dagens energi och ta med mig den in i morgondagen.
 
Kram kram!

Du kanske också gillar

9 kommentarer

  1. Det är underbart när man kan sova ut och sen även fylla på med dagsljus. Jag har njutit de senaste veckorna av sjukskrivningen och tagit tillfället i akt att promenera till och från dagis med Emma så det blir en mil om dagen + alla rundor med hunden 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *