Bröllop & Dop

Tittut där hemma i stugorna!
 
Har ni en bra lördagskväll framför Så mycket bättre? Jag hoppas så! Själv befinner jag mig faktiskt i en stuga på riktigt ikväll, närmare bestämt en stuga i vackra Trosa. Bröllop och dop har stått på schemat idag för min älskade lillebror, hans kära Caroline och deras lille Neo. Att de nu är man och fru känns helt galet. Lilla, lilla Lillebror liksom. 
 
Neo är fasters älskling här och han har hunnit bli hela sex månader gammal. Gissa om jag har burit och snusat på honom hela dagen idag? Tur att alla andra varit så nervösa, stressade och liknande så trots att halva släkten är här har jag fått ha honom väldigt mycket för mig själv, hihi!
 
 
Min klänning kommer från H&M och kostar 149 kronor, löp och köp! Underbar höstklänning som fungerar lika bra till vardags som till högtider. Tips, tips!

Jag och Jolie kastade in handduken tidigt från kvällens middag. Lillhjärtat har varit så duktig med tågresa, lite sömn och fullt fart men ikväll blev det för mycket så vi gav upp och nu sussar hon här bredvid mig. Imorgon bitti hoppar vi på tåget hem mot Sundsvall igen. Önskar vi kunde stanna och se mer av Trosa som verkar vara så fint men det får bli nästa gång, jobb och vardag väntar ju snart igen 🙂
 
Kram kram!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *