Lila Godbit

Pjuhh…då var det fredag igen och ja, var tar veckorna vägen? Fredag men inte riktigt helg ännu då jag faktiskt ska jobba imorgon. För ett halvår sedan jobbade jag 24h/7 och att ens tänka tanken på en ledig dag eller helg gick inte. Jag saknar friheten som egen men njuter av fördelarna med att vara anställd. Kombinationen jag kör med just nu passar perfekt med den fas i livet jag är i, och där ingår lediga helger. Förutom imorgon då men det känns helt okej. Vi anordnar en medlemsdag på Sportsgym vilket ska bli så kul!
 
Denna godbit lämnade jag på dagis imorse. Overallen levererades med rekordsnabb leverans, de är verkligen grymma på det Babyshop, och visserligen är den något stor men jag tror att stl.100 hade blivit för litet. Så, overall avbockad, nu väntar vi bara på leveransen av vinterskorna. Sedan är hon rustad för vinter även i år.
 
Trevlig fredagskväll ♥
 

Du kanske också gillar

12 kommentarer

  1. Sitter Jolie fortfarande skönt i den där vagnen? Vad är det .. Bugaboo? 🙂 Vi försöker avvänja vår snart 2 åring med att åka allt för mycket vagn, men en enklare att ha med till längre utflykter ..

  2. Superfin overall! Jolie passar verkligen i lila 🙂 Hur lång är hon? Jag sitter och kliar mig i huvudet och vet inte vilken storlek jag ska beställa till min pojke.. lutar åt strl. 100 men är rädd den blir för liten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *