Guldgalan

God morgon från Östersund!
 
Igår eftermiddag åkte jag upp till Östersund för att gå på Guldgalan tillsammans med mina chefer och Östersundskollegor. Guldgalan är årets företagargala i Jämtland/Härjedalen och tydligen är den Sveriges största. Sportsgym har sitt säte i Östersund, därav vårt deltagande. Jag kände mig lite stressad innan jag kom iväg men WOW, stressen var värd varenda sekund. Tänk att för en kväll få byta välling, nattningar och vardagssysslor till mingel, bubbel, skratt och fest? Lovely, hihi!
 
 
Sist jag använde denna klänning var på Guldhjärtat i Göteborg på FitnessFestivalen ifjol. Den känns klassisk och jag är så nöjd med den. Mellan jobbet igår och roadtripen till Östersund så hann jag springa in hos Elin på Runt Hörnet. Mitt hår är verkligen katastrof nu med utväxt, slitna toppar + att det verkar börjat växa på bredden istället för längden, haha. Att Elin på 30 minuter han göra denna uppsättning + ge mig en make up är ett mirakel. Så glad att jag har henne! 
 
 
Här ovan försöker vi anordna en gruppbild. Inte lätt när alla ska titta in i samma kamera. Så kul att se alla, inte bara mina kollegor, utan alla andra gäster på galan också. Alla var så otroligt vackra och uppklädda. En riktig energikick i höstmörkret!
 
 
 
Strax efter kl.02:00 landade jag i hotellsängen i natt och det tog inte många minuter innan jag sov. Hade ställt klockan imorse för att komma upp i tid men måste tryckt av och tog visst sovmorgon och missade hotellfrukosten. Så nu har jag checkat ut från hotellet och in på ett café, sitter och sipprar på mitt kaffe och bloggar. Ska strax knata bort till Sportsgym City här i Östersund för lite jobb och sedan brummar jag hem till Sundsvall (18 mil) för ytterligare ett par timmars jobb. Efter det säger jag välkommen helg!
 
Fredagskramar till er från HAPPY Malin ♥

Du kanske också gillar

68 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *