Att undvika det rosa-fluffiga…

Hej vänner!
 
Jag har precis fått ett par adventskartonger levererade hit och har nu börjat plocka i dem. Minnen dyker upp på både gott och inte. Texten på kartongerna skrev jag i samband med att vi flyttade från Åre till Sundsvall. När jag var gravid. När livet snart skulle förändras för all framtid ♥
 
Förra året delade vi på advents- och julsakerna men när julen sedan var över så fick Mattias ta tillbaka allt då jag inte hade något förråd eller förvaringsplats. Nu när jag och Jolie har flyttat till större så kommer vi kunna behålla allt så efter denna jul kan vi nog se sepatationen som färdig. Äntligen. För även om det är roligt att minnas så är det ibland också väldigt jobbigt. Tror det skulle vara konstigt om det inte var så när man skiljs från någon man delat så många år av sitt liv med och har ett barn tillsammans med. För hur överens man än är så är det, och har varit, jobbigt ändå. Något annat skulle nog vara att ljuga. 
 
Vet inte riktigt vad jag vill få fram mer än att visa det ärliga. Undvika det där rosa-fluffiga ni vet… Asch, jag vet inte. Nu ska jag ut i solen en sväng, det var galet länge sedan den visade sig så jag ska njuta varje sekund.
 
Kram på er!

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *