Pink Elephant

Hej vänner!
 
PMS-dag deLux här igår som tillslut ordnade upp sig på bästa sätt då jag fick hem Jolie en dag tidigare. Hon bor för det mesta hos mig men att vänja sig vid de där dagarna från varandra vete jag inte om jag någonsing kommer göra. Tack och lov att jag och Mattias har en sådan bra relation och oftast träffar henne varje dag båda två, oavsett om det är “våra” dagar eller inte. Svårt att beskriva men jag är så tacksam att det fungerar bra för oss. 
 
Vi avslutade lördagen med grillning, bus och lek hela kvällen lång. Jolie var vaken till efter kl.21 vilket är ovanligt för att vara henne. Så himla mysigt. Älskar området vi bor i och älskar årstiden vi nu går in i där vi människor kommer ut och möts på ett helt annat sätt än under vinterhalvåret. Kärlek på det!

 
Elefanten som snabbt fick namnet Ellis underhöll oss många timmar igår. Jag köpte den på City Gross igår och den blev en succé med detsamma. Tips, tips!
 
Happy Sunday ♥

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Det är så härligt när man kan ha en sådan relation även om man valt att dela på sig. Så har vi också det vilket är en lyx!

    Härligt med grillat och vilken rolig elefant. Nästan så jag får kolla om det finns här i närheten att köpa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *