After Workout BBQ

Hej vänner och hej första maj!
 
Minns ni att jag tidigare skrivit om att jag saknar vissa ting sedan separationen men att jag inte upptäcker det förrän att jag behöver det? Idag var jag där igen. Jag och Jolie skulle nämligen montera vår nya (rosa) grill i förmiddags men det gick ju sådär med noll verktyg hemma. Nu har jag ju behövt verktyg innan i och med flytten och så, såklart, men då har jag fått hjälp med grejerna och inte tänkt på det. I förmiddags var nog första gången vi skulle ge oss på något på egen hand. Tur det var en simpel grej och med en bordskniv, en sax, en nypa vilja och en stor skopa tålamod så löste vi det tillslut. 
 
Apropå separationen – igår så var det ett år sedan vi tog beslutet. Blandade känslor på det och galet hur tiden tickar på. Ett år.
 
 
Efter ett lättare träningspass körde vi After Workout med korvgrillning första maj till ära. Det låter ju fantastiskt härligt men det blev inte jättelyckat så det slutade med att vi gick in och stekte på korven i stekpannan. Nåja, vi fick sol på nästan under nästan en timme och både hår och kläder luktar härligt av grillen. Känns som efter en heldag i skogen. Always look at the bright side of life!
 
Mitt lättare träningspass ska jag berätta mer om då det är starten på något nytt. Återkommer. Glad första maj så länge!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Det ser jo kjempe koselig ut, og den grillen var superskjønn! Gleder meg til å høre hva slags spennende nyheter du har på gang!

    Klemmer sendes din veg!

  2. Mysigt med grillning & den rosa grillen är verkligen en glädjespridare! Precis som du 🙂
    Vi tänker grilla på lördag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *