SodasStream Source

Hej vänner!
 
Två tappra tjejer, Åsa och Nina, hakade på utmaningen igår och postade bilder på sina plankor. Har fått skvallrat för mig att ni var några fler som plankade fast utan att ta foto. Vi får se om vi kör några fler spontana utmaningar i framtiden. Jag älskar ju det spontana och känslan av att det händer här och nu. Tack Åsa och Nina för era bidrag!
 
Nu byter vi ämne för förra veckan fick nämligen godingen nedan flytta in till mig och Jolie. En SodaStream Source. Både jag och Jolie är galen i kolsyrat vatten och sedan vi flyttade, och “blev av” med den gamla SodaStreamen, har kontot för köpevatten skenat iväg rätt rejält. Inte bra för varken plånboken eller miljön. Dessutom så innehåller ju köpevatten så mycket tillsatta mineraler, salter och liknande. Flera tummar upp för SodaStreamen med andra ord. 
 
 
Gillar att denna maskin har lampor som tänds beroende på hur starkt kolsyrat man vill ha vattnet. En lampa för svag, två lampor för medium och tre lampor för riktigt mycket bubblor. Jag gillar steg 2-3 bäst medan Jolie mer går för steg 1-2. Däremot vill hon gärna trycka tills alla tre lampor är tända och lite till, haha 🙂
 
Kram på er!

Du kanske också gillar

12 kommentarer

 1. Hej Malin! Vet du värför dina gamla inlägg saknar bilderna? Hittade din blogg för inte så länge sedan och nu har jag till och med börjat läsa inlägg från 2013 =) Så härligt att läsa vad du skriver! Kanske för jag själv har en dotter och älskar träning, hihi. Hur som helst, går man in på inläggen från 2011 tex då är bilderna borta. Kram på dig och keep up the good work!

 2. Hade gärna antagit plankutmaningen igår, men är gravid i v 20, så plankor känns inte så aktuella just nu 😉 ..men sen så!
  Är plankan en bra övning för att dra samman magmusklerna igen efter en graviditet?

  Riktigt läcker färg på sodastreamern!

 3. Läste på "litendelavmig" att du flyttat till wordpress.. fråga: jag har blogg.se och vill ha wordpress så inlägg kan låsas. hur gör man? Vet du vart man kan finna informationen, samt/eller någon som kan hjälpa mig?

  Vore tacksam för svar!
  //en av dina "tysta" läsare
  (som förövrigt inspireras av alla träningstips. har en bra bit att vandra då kroppens muskler brytits ner efter två täta graviditeter samt en akutoperation i samband med sista grav. fortsätt peppa! 🙂

 4. Läste på "litendelavmig" att du flyttat till wordpress.. fråga: jag har blogg.se och vill ha wordpress så inlägg kan låsas. hur gör man? Vet du vart man kan finna informationen, samt/eller någon som kan hjälpa mig?

  Vore tacksam för svar!
  //en av dina "tysta" läsare
  (som förövrigt inspireras av alla träningstips. har en bra bit att vandra då kroppens muskler brytits ner efter två täta graviditeter samt en akutoperation i samband med sista grav. fortsätt peppa! 🙂

  1. Åh, när jag flyttade till WordPress så var det till Lifestyleblogs och då hjälpte de mig med hela flytten. Nu är jag tillbaka på blogg.se igen som du ser 🙂 Så har tyvärr ingen aning om hur man gör en bloggflytt själv. Hoppas du finner ut det!
   Tack för fina ord! Kram Malin

 5. men så tjusig er sodastreamer såg ut då! vi har en vanlig svart men den fyller ju sin funktion. det får väl räknas som det viktigaste antar jag 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *