Talande bilder

Hej vänner!
 
Vi lägger en härlig helg bakom oss med fantastiskt lördagshäng i Härnösand med bästa vänner, städrace igår på förmiddagen och sedan en lång och skön eftermiddag på Norra Berget. Kika på bilderna nedan. Ser ni skillnaden mellan första bilden och de andra två? Glädjen går inte att ta miste på. Vem tror ni att hon får syn på?
 
 
Lägenheten jag kikade på i fredags var fin och den var okej men den var inget för oss. Den låg två trappor upp med tvättstuga i källare. Vi har det ju så lyxigt nu med egen ingång, trädgården runt hörnet och egna tvättmaskiner. Så, det ska vara något alldeles extra för att vi ska byta ut det och vi får därmed bo trångt ett tag till jag och Jolie. Förhoppningsvis kommer det ett nytt tåg snart.

Du kanske också gillar

7 kommentarer

  1. Vilka härliga bilder!

    Förstår att du väljer att bo lite trångt när man har det så bra med egen ingång osv. Önskar att vi också hade den lyxen med tanke på att hunden ska ut 4-5 ggr/dag och vi bor på tredje våningen men trivs så bra i denna lägenheten att vi bor kvar tills det dyker upp en perfekt lägenhet för oss 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *