Stolt coach

Hej vänner!
 
Vi är inne på sista veckan (!) med vårens Mamma Boot Camp och idag körde jag en rolig bonus med mina mammor i form av denna utmaning. Jag är imponerad av dem och hur starka de är. Denna säsong har jag valt att arbeta på ett nytt sätt med Mamma Boot Camp och det är så häftigt att se resultaten när de nu börjar komma. Dessa mammor kommer ha en otroligt bra grund att stå på och vara stark från insidan till utsidan. Jag har fokuserat mycket på att de själva ska lära känna sin kropp och vid det här laget vet de både när det är dags att avancera en övning men även om en övning behövs skalas. De känner verkligen sina kroppar, sina styrkor och sina svagheter. Stolt coach här!
 
Är det någon fler av er som gjort utmaningen förresten? Tell me!
 
Dagens PT 🙂
 
Jag har faktiskt haft ledigt från gymmet på förmiddagen och istället jobbat hemifrån med Happy Fitness idag. Jag ligger lite efter i planerna och har en hel del jobb kvar där innan allt är nere på den nivå jag önskar. Hoppas att jag ska hinna komma ikapp mig innan det är dags för semester. 
 
Nu ska jag dock kila ned till gymmet för egen träning och sedan eftermiddags/kvällsjobb. Vi hörs säkert en sväng till senare idag!

Du kanske också gillar

10 kommentarer

  1. Har kört denna övning flera gånger sedan du skrev om den första gången, men idag var första gången jag klarade alla armhävningar på tå 😀 härligt när det går framåt!!

  2. Det tar helt stopp. Vill kunna göra armhävningar på tå men kan ej, handlederna är för svaga. Tips på hur jag kan få starkare handleder?

  3. Så nu är det gjort det där jävla passet 😉 haha för så kändes det ungefär när jag kom till 6 armhävningar och 12 axelpress! Men ack så skönt nu när det är gjort och ett perfekt pass att köra när man är hemma och vabbar idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *