Operation imorgon

Hej vänner!
 
Gaahhh…vilken lång arbetsdag det blev idag. Tretton timmar på jobbet var ett par timmar för mycket idag känner jag. Men, nu är det gjort och jag jobbar tidigast måndag igen. Därav långa arbetsdagar igår och idag. Anledningen till det är att VAB nu står på schemat då Jolie imorgon ska opereras. Äntligen. 
 
Känslorna är väldigt blandade. Ska vår 3,5-åring nu äntligen få sova om nätterna? Kan det var möjligt? Ska andningsproblemen bli mindre? Ska orken bli större för henne? Ska allting helt enkelt bli lite enklare? Ja, tanken är ju så och jag hoppas verkligen. Jag hoppas av hela mitt hjärta men vågar inte riktigt lita på det förrän vi är där. Men hoppas det gör jag.
 
Operationen kommer garanterat att gå galant imorgon men det är svårt att inte vara nervös när ens barn ska sövas och opereras. En sövning är ju alltid en sövning. Vi åker in tidigt imorgon bitti och är planerade att stanna minst natt på sjukhuset, kanske två beroende på hur allt flyter på. Jag lovar att slänga in en uppdatering här när jag kan men ni kan väl hålla en tumme så länge är ni gulliga?
 
Kram ♥
 

Du kanske också gillar

15 kommentarer

  1. Förstår hur du känner, med Pontus har vi ju gått igenom det där ett par gånger och det blir aldrig lättare… man känner sig så utlämnad/maktlös..Men jag brukar försöka tänka att man kan inte vara på bättre ställe än vad man är när det nu ska ske. Det kommer att gå jättebra och garanterat hjälpa Jolie enormt. Styrkekramar och vi tänker på er imorgon (också : )

  2. Åh jag förstår din oro så väl! Min dotter är 5,5 och har nästan aldrig sovit en hel natt, har stooora mandlar men får inte komma till på öron-näsa-hals pga att hon inte lider av andningsuppehåll nattetid. Jag håller tummarna detta hjälper för er, kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *