Last Week @ Work!

Tjingeling måndagsvänner!
 
Försenat flyg från både Oslo och Stockholm gjorde att jag inte var hemma förrän väldigt sent igårkväll, ja, till och med natt. Jag hoppade ur taxin hemma kl.23:30 och upptäcker då att jag inte har någon nyckel till lägenheten. Ringer Mattias, som har extranyckel, men som inte svarar och vill där och då lägga mig ner och gråta som ett barn, haha. Typ så. Fick till slut tag i Mattias och efter en nattpromenad hem till honom och tillbaka kom jag sedan in till min älskade säng.
 
Så trött idag men helt klart värt det tusen gånger om. Skulle göra om det imorgon för Madeleines skull. Älskade, älskade vän. Jag var på jobbet tidigt imorse och har nu klarat av veckans första PT-kund. Full fart denna vecka då det är många kunder och mycket jobb som ska hinnas med innan jag på fredag går på semester. Tjihooo!
 
 
Dagens PT på väg från gymmet i Skönsberg till vår huvudanläggning på City. Tog mig en halvtimmes rast där emellan så att jag hann pussas och kramas med Jolie. Som vi ska mysa ikväll!
 
Happy Monday!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. Typiskt med nyckeln :/ du ser ju dock superfräsch ut trots försening o nyckelkaos 😀 själv hade man sett ut som ett ruckel haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *