Happy Kiddo

Hej vänner!
 
Som jag skarpt ogillar den där katten. Och som Jolie älskar precis samma katt. Jag försöker hålla vårt hem HK-fritt men hittills har en keps smitit sig in och nu igår även en ballong. Tur att ballongen inte är långlivad, haha! 
 
 
Vi kilade ner på Hamnyran en sväng igår för att kika på karuseller och köpa en ballong till Jolie. Hon har väntat ett halvår, sedan julmarknaden, på att få sig en ny ballong så lyckan blev dubbel när hon både fick en ny ballong och dessutom i form av Hello Kitty då. Älskade unge.
 
Saknar henne så det gör ont just nu då Mattias har semester så hon har sovit mer hos honom än vanligt. Jag har fortfarande träffat henne varje dag men alldeles för lite. Längtar av den anledningen så till min egen semester. En vecka kvar, sen så.
 
Glad fredag på er!

Du kanske också gillar

7 kommentarer

 1. Är inte heller något stort fan av den där katten, hörde någon som kalla katten för hello shitty 😉 ett bra namn tycker jag. Får se hur min dotter tycker om katten när hon växer upp <3

 2. Lyckligare flicka har jag sällan beskådat, snacka om L Y C K A <3. Är dock helt med på din sida då det kommer till katten, HK går under kattjäveln hos mig, ha ha. Båda mina tjejer till syskonbarn har älskat hello Kitty men jag har stått emot och köpt annat till dem sedan födseln, elaka faster/moster va? ;).
  Puss o kram

 3. hej! jag undrar om du fortfarande inte har sett mitt mail? skrev ett mail för ett par dagar sedan..

 4. Å hun er så søt,og så langt hår hun fått!

  Haha,det er samme her hjemme,jeg tåler ikke katten mens
  datteren min på 3 elsker henne!
  Keps,tshirt og spenner er dokk det eneste som kommet inn i vårt hjem:))

 5. Kul att jag inte är ensam om den synden på katten 😉 Men här har det smugit sig in ett par klädesplagg med figuren 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *