Girls Night, 100-åringen & SPA

Hej vänner!
 
Jag gjorde något härligt spontant i fredags då jag inom en timme skickat ut en efterlysning efter någon att dricka lite vin med, bokat en tågbiljett, packat och sedan kastat mig på tåget mot Stockholm för att möta upp Kitty som var den som svarade på efterlysningen. Jag ÄLSKAR spontanitet och de är oftast de mest spontana grejerna som blir mest lyckade. Håller ni inte med?
 
På tåget ner insåg jag sedan att vi behövde någonstans att bo så efter en telefonkonferens med Kitty bestämde vi oss för att boka in oss på Scandic Anglais. Jag bor nästan alltid där när jag bor på hotell i Stockholm. Trevlig personal och extremt god frukost!
 
Klockan tre skickade jag ut min efterlysning, klockan fyra satt jag på tåget, klockan åtta hade vi checkat in på hotellet och klockan 03:40 var vi tillbaka på hotellet efter en kväll och natt med klackarna i taket. Jag var så galet trött hela dagen igår men det var verkligen SÅ värt det. Tack älskade Kitty för att du förgyllde min kväll. Detta kommer jag att leva på länge!
 
 
Efter att ha varit mindre social hela dagen igår så piggnade jag tillslut på mig och bestämde en biodejt på kvällskvisten. Vi såg 100-åringen och WOW alltså. Jag är inget Bio/film-fan överhuvudtaget egentligen, förmodligen för att jag så sällan har tid, men denna film vill jag rekommendera med hela mitt hjärta. Den bjuder på många skratt och man får en så härlig känsla i kroppen.
 
Nu ska jag stax bege mig ut mot Nacka för att möta upp ett gäng härliga tjejer från The B.A.B.Y Network. En dag på SPA väntar med massa mys. Bästa avslutningen på en redan perfekt helg. 
 
Vi hörs ikväll igen. Söndagskramar!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *