Pink & Mint

Hej vänner!
 
Idag har jag en jobba-hemifrån-dag nästan hela dagen. Jag har ett lunchmöte med Ida inplanerat, jag har en PT-klient och jag har mitt torsdagspass HIIT Challenge ikväll. Även om jag ändå har massa jobb så älskar jag dessa dagar där jag styr tiden själv och har chans att andas en sekund eller två. Oftast sitter jag hemma och jobbar sådana här dagar men ibland checkar jag in på biblioteket, något av vår stads mysiga cafén eller på kontoret på gymmet. Jag tror inte att det är sunt att jobba mycket hemifrån i längden och drömmen är nog att hyra in mig på ett kontor med kollegor i samma eller liknande bransch eller något sådant, men det ligger långt fram i framtiden. Trivs väldigt bra här och nu också. Viktigt att inte glömma.
 
Apropå hemma så har min inredningslust äntligen kommit tillbaka efter månader på vift. Egentligen har jag inte fixat mer än det mest akuta när vi flyttade in här i början av oktober. Kanske har varit nyttigt då jag nu fått en bild av hur jag vill ha det här hemma. Det är en svårmöblerad lägenhet men jag får jobba på andra sätt. Igår fick tre härliga nya kuddar flytta in i soffan. Älskar pasteller som ni vet. Nästa steg är att få lite kärlek på väggarna i form av bilder och väggord. 
 
 
Alla kuddar i soffan kommer från Hemtex. Den rosa, mintgröna och blommiga inhandlades igår. Övriga i somras. 
 
Nu kör vi torsdag. Imorgon är det helg igen. Tjihoooo!

Du kanske också gillar

11 kommentarer

  1. Åh så fint! Jag är så galet less på vårt vardagsrum och matsalsrum så jag nästan spyr. Men efter Noomis två kalashelger ska vi börja renovera och jag sa just till Jens igår att jag vill ha ljusrosa och ljust turkosa detaljer sen när det mesta (golv, tak, väggar) blir vitt. Åh så himla fint och vårigt det är!

    1. Ja, turkost och rosa är ju så fräscht! I sovrummet har jag och Jolie gått all-in med rosa detaljer, till och med taklampan är rosa, bor man två tjejer så får man, haha 🙂 Förstår att du längtar vännen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *