AW & Pulled Beef

Hej lördagsvänner!
 
Jag försvann från bloggen igår men jobbdagen gick i ett och så snart den var slut drog jag till Udda Tapas Bar för after work med grymmaste brudarna på jobbet. Vi är ett litet gäng som jobbar på på Sportsgym och går ofta om varandra på dagarna så det är sällan vi får chans att umgås som igår. Väldigt trevligt och uppskattat med andra ord även om fredag alltid är fredag och jag kraschade i säng när jag var hemma strax efter elva 🙂
 
Nu har jag precis slängt in en gryta med pulled beef i ugn som jag hoppas hinner bli klar till kvällens middag. Fick ju vänta i timmar senast men tycker mig ha lite bättre framförhållning denna gång, hihi!
 
Receptet hittar ni HÄR!
 
Glad lördag finisar!
 

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Blir så imponerad över att du orkar göra sådana där långkok, jag körde pulled pork från Ica häromdagen, den är nästintill färdig, man kör den i ugnen i 25 min bara, sjukt god. Ditt ser dock otrolig gott ut, kommer bli bra det där ;). Puss puss <3

  2. Låter gott & lite fräschare än pulled pork som är rätt flåttigt (men gott det också) =) Trevlig fortsättning på helgen!

  3. åh. jag har fotfarande inte lagat fast att jag tänkt på det flera gånger sedan sist du la upp receptet. måste bli av!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *