Hoho, kära snö, är du där?

Hej vänner! 
 
Vi har strålande sol här idag, ett par minus och frostig natur. Man skulle kunna tro att det är en dag sent i oktober eller möjligtvis början på november. Det var många år sedan jag upplevde en sådan här snöfri december. Egentligen klagar jag inte, jag har tyckt att det varit ganska skönt ska erkännas, men hoho, hoho kära snö, vart är du? Nu är du välkommen att anlända!
 
 
“Hundis”, som hon har döpt han till, är nya “inneleksaken” just nu. Hon fick han i julklapp för två år sedan om jag inte minns fel men först häromdagen blev han populär. Han är trasig sedan länge och kan varken gå eller skälla men det verkar gå lika bra ändå.
 
Lillhjärtat är fortfarande sjuk, det bara väser om henne när hon andas och ännu värre om hon ansträngt sig en liten stund. Så svårt att hitta rätt medicinering. Just nu ligger hon maxdos så förhoppningsvis vänder det inom ett par dagar. 
 
Har ni snö förresten?

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Det var en söt liten vovve det där 🙂 Och JA, här i Stockholm började det snöa för kanske en timme sedan, och det ligger kvar på mark och hustak – ÄNTLIGEN! Man får vara glad så länge den varar, för om jag känner rätt så är den borta redan imorgon…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *