Att välja mellan skratt och tårar

God morgon lördagsvänner!
 
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag vaknade imorse så jag tog det som lockade mest och gick för det förstnämnda. När jag skulle kliva ur sängen högg det nämligen till så pass i ländryggen att jag inte kunde resa mig. Min foglossningsmärta sitter framtill, i ljumskarna, så detta med ryggont är visst något nytt. Antagligen har jag bara legat konstigt i natt, eller något sådant, så jag hoppas att det släpper under dagen för just nu går jag runt som en 85-åring. 
 
Tänk vad olika man kan reagera på precis samma sak beroende på omständigheterna runt omkring. Hade jag vaknat med denna onda rygg i torsdags, dagen efter att jag bröt ihop helt, så hade jag förmodligen stannat i sängen resten av dagen och aldrig mer velat kliva upp. Idag däremot, när jag smält och accepterat motgångarna, när solen skiner utanför fönstret och när jag har en sprudlande glad 3-åring som springer runt och längtar efter pepparkakshusbygge så välkomnade jag som sagt eländet med ett skratt. Kroppen min är inte med mig men då får hjärnan kriga desto hårdare. Right?
 
Nu ska vi se om vi kan baxa på 85-åringen och 3-åringen lite kläder så att vi kan ta oss ut i solen ett par minuter. Så satsar vi på pepparkakshusbygget senare i eftermiddag tillsammans med glögg och julmusik. 
 
Happy Lördag, och ni, tack för peppande ord i förra inlägget ♥
 
Morgonbild med solen som strålar utanför ♥

Du kanske också gillar

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *