Selångers Marknad 2014

Hej vänner!
 
Vi har varit på Selångers Marknad varje år sedan Jolie föddes men i år är nog första gången hon uppskattat det på riktigt. Tidigare har hon varit skeptisk till det mesta utom ballonger även om hon har testat på både karuseller och ponnyridning förut. Idag blev det dock fullträff där bilkarusellen var godkänd, ponnyridningen spännande och hästvagnskarusellen blev en riktig succé. Jag var inte på topphumör när vi gav oss iväg men glädjen och lyckan Jolie sprider runt sig är omöjlig att inte smittas av. Det har lyst om hennes ögon hela dagen och det både smittar och värmer mitt mammahjärta.
 
 
Vi köpte med oss en ballong hem men mer än så besökte vi inte själva marknadsområdet utan vi höll oss till tivolit och ytorna runt omkring det. Jag vet inte hur stor marknaden den är men det är GALET med folk där varje år och även om jag gillar marknadsgodis så är det inte riktigt värt trängseln, jag får nästan panik när det är så mycket människor på samma ställe. Not my cup of tea. 
 
Nu ska vi se om vi kan dra igång grillen här och få oss någon mat i magen. Jag är sugen på kyckling men Jolie röstar på blodpudding, ja, vi har faktiskt grillat blodpudding flera gånger i sommar, haha!
 
Lördagskramar!
 
(Länkar till tidigare besök på marknaden

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *