Hoppa hage

God morgon vänner!
 
Visst är det underbart att vissa grejer är lika roliga nu som när en annan var liten? Jag blir så varm i hjärtat och ryser nästan till när jag ser att det som fungerade för 10, 20, 30, 40 år sedan fungerar lika bra nu. Kanske har det med dagens moderna samhälle att göra att jag blir så extra glad av det där enkla? Underbart är det i alla fall och igenkänningsfaktorn är hög.
 
Hoppa hage är ett exempel. En krita och lite asfalt och underhållningen är kirrad för ett par timmar. Att härmas är ett annat exempel, det kan man göra tills man kiknar av skratt och om jag inte minns fel brukade jag göra precis det samma. Fnittrig mor är tydligen lika med fnittrig dotter.
 
 
Jag är fortfarande tokförkyld och relativt stressad därav lite småglest mellan hallå:en här inne. Men, på måndag börjar nya tider. Tänkte berätta för er då. 
 
Glad Valborg ♥

Du kanske också gillar

7 kommentarer

  1. underbara bider på lilla J. du inspirerade mig nu..min gosse fick gatukritor för ett tag sedan så nu måste vi också ut och göra hagar 🙂

    mysigt ni ser ut att bo förresten.
    kram på di vännen ♥

  2. Det är verkligen jättekul att det är samma lekar leks på lekplatser och skolgårdar år, efter år. De går lite i cykler vad som är spännande men samma saker är det. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var jättetråkigt när jag berättade nåt kul vi gjorde i skolan och som vi tyckte var nytt för mina föräldrar och de typ "vi gjorde preciiis samma när vi gick i skolan" haha.

    nu ser man det ju om man går förbi en skolgård, nog är det samma saker fortfarande 😉

  3. Ja tänk alla gånger man hoppade hage i skolan!! Blir så glad över att barn gör de även idag 😃 håller verkligen med dig. Tänkte tillbaka för ett tag sen på när man gjorde just det och även hopprep o twist! 😃 nostalgi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *