Att ta ställning mot doping

Denna veckan är det en nationell uppmärksamhetsvecka för alla gym och anläggningar som är anslutna till antidopingnätverket PRODIS (Prevention av doping i Sverige) och projektet 100% Ren hårdträning. För oss på Sportsgym är det en självklarhet att delta i detta och då jag är antidopingansvarig på våra anläggningar i Sundsvall så är jag extra engagerad. Detta är viktiga frågor som tyvärr är vanligare än man kan tro.
 
Under uppmärksamhetsveckan så jobbar vi extra aktivt med att sprida information och kunskap samt att vi försöker stärka vårt ställningstagande mot doping. En nationell plankutmaning pågår denna vecka där medlemmarna på gymmen runt om i Sverige får planka. Ikväll körde vi vår utmaning här i Sundsvall och jag är stolt över att det var så många medlemmar som slöt upp. Priserna man kan vinna är mest för kul och det viktiga är att visa sitt ställningstagande. Bästa tid ikväll fick vår medlem Oliver som stod i hela nio minuter. Fantastiskt jobbat!
 
Har ni varit med i plankutmaningen på ert gym? Är ert gym anslutet till PRODIS? Kolla gärna upp det och om de inte är anslutna – tipsa dem!
 
Heat 1 är igång!
 
 Kvällens vinnare!
 
Jag har varit igång och i väg sedan 06:30 i morse och ramlade nyss in genom dörren här hemma så nu ska här sussas. Jolie-läget är fortfarande luddigt och just nu räknar vi inte med att få fler svar innan helgen. Det är oroande men så länge hon är pigg och glad inte akut vilket jag tycker känns lugnande. 
 
Kram på er!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Hej,

    Jag har en fråga eller snarare önskan till dig som ansvarig på Sportsgym där jag tränat under en lång period och aldrig varit missnöjd. Synpunkter och åsikter besvaras och brister åtgärdas. Det gillas! Så pass mycket att det vore önskvärt om ni kan öppna en anläggning i Timrå. Där utbudet erbjuder stora brister! Finns det några planer på detta?

    Hoppas! 🙂

  2. Ett mycket bra sätt att uppmärksamma antidopingen! Jag och pojkvännen var med och tävlande i tisdags. Stod 4 min och var bäst av tjejerna, önskar jag kunde stå längre men är ganska nöjd med att ha förbättrat mig från att inte kunnat stå en minut i vintras. Pojkvännen stod 7,30 och var bäst för dagen. Vi ska försöka igen innan veckan är slut! Vår anläggning är uppe i 11 minuter som bäst nu, så han har något rejält att slå, och jag har ett pb att sätta! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *