Pust!

Två svettiga, härliga, JOBBIGA och underbara varv runt Sidsjön bestod förmiddagens träning av. Svettiga och jobbiga varv på det viset att jag verkligen tog ut mig men härliga och underbara då vi har riktig sommarvärme idag. Solen värmde så otroligt skönt under hela löpturen. Lovely!

20130912-121843.jpgPUST!

20130912-121851.jpgLånga tights var på tok för varma idag. Underbart problem i september faktiskt!

Nu har jag precis fått i mig ett stort lass lunch här och sitter nu och sipprar på en kopp kaffe. Mmmm. Livets dryck gånger tusen. Hihi! Jobb på hemmaplan ett par timmar nu innan det är dags för ett företagspass nere på Sportsgym. Bra torsdag!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

 1. Hejaheja, jag blir så avundsjuk. Själv är man förkyld återigen så man måste vila. Inte kul med bara 2 veckor till Lidingö 15.

  Jag vet att du skrev tidigare om att du blev sjuk mycket när du tränade. Jag är inne på min 3:e förkylning på bara två månader och det känns hopplöst. Jag tränar ca 4-5 ggr per vecka och växlar mellan löpning, cykling och simning för jag vill hålla på med triathlon.

  Har du några tips på hur man håller sig frisk när man tränar? Jag tycker aldrig att jag har varit så sjuk så ofta sedan jag börjat träna.

  Tack för en inspirerande blogg. Mer träning är bara peppande!

  Hälsningar Zanna

  1. Jag svarar alltid på kommentarer i min egen blogg men du bör får svaret i ett e-post också? 🙂

   Man kan inte punktförbränna fett = vill du minska din fettprocent så är det allsidig träning + bra kost som gäller. Finns tyvärr inga andra genvägar.

   Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *