PT Challenge&Mjölksyraträning

Hej vänner!

Ikväll har jag kört ett pass PT Challenge med ett gäng grymma deltagare. PT Challenge är precis som det låter – en utmaning från en PT till deltagarna på passet. Ikväll byggde jag upp en cirkel med tio stationer där varje station kördes 3×30 sekunder innan man fick gå vidare till nästa. Ett riktigt roligt pass och gruppen som tränade idag gav verkligen järnet. Jag gillar att träna med mindre grupper, idag var det fyra personer, då jag som PT verkligen har chansen att pusha och coacha alla lite extra. Bor ni i Sundsvall så är ni varmt välkomna att testa ett pass med mig på Sportsgym. Maila mig om ni inte är medlemmar så ordnar jag det.

20130903-205530.jpgKvällens (trötta) PT innan passet 🙂

20130903-205548.jpgKB-svingar var en av stationerna. Effektiv övning som tar på stora delen av kroppen samt är en härlig pulshöjare!

Efter passet fick jag en lucka för min egna träning. Jag älskar när jag är i maxperioder, det vill säga när man lyfter tunga vikter få gånger, men just nu är jag i en period som är motsatsen till det, nämligen uthållighetsträning. Jag har det tyngre mentalt varje gång det ska tränas till laktat men å andra sidan är känslan efteråt extra härlig. Uthållighetsträningen jag kör nu är en del i uppladdningen inför TjurRuset. Bara ett par veckor kvar nu och jag är så laddad!

Vad har ni tränat idag?

Du kanske också gillar

9 kommentarer

  1. Förra veckan testade jag för första gången att springa med barnvagnen. Jag har ingen joggingvagn men jag gav det en chans ändå 🙂 Så nu har jag kört 5 löprundor med vagnen. Perfekt att göra efter att jag lämnat stora pojken på dagis.
    Så idag blev det 5 km löpning med vagn och sedan lite mage, rygg och armar. Härligt!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Kör också många reps med lite lättare vikter nu, duh, älskar också det motsatta med tyngre vikter och färre reps. Men men… bara att hålla ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *