Bildbomb|Tough Viking

God morgon måndag!

Gissa vilka som däckade i säng samma sekund som vi klev in genom dörren igår? Hihi! Vi var verkligen helt utslagna men ändå så nöjda och jag är så glad att vi åkte. Jolie uppförde sig exemplariskt hela dagen och jag är galet imponerad av henne. Med en 2,5-åring så vet man ju aldrig riktigt hur det går, trotsen ligger alltid och lurar runt hörnet, men hon protesterade inte en enda gång under gårdagen utan det var bara glada miner. Stolt mamma här!

Tough Viking är alltså en ett lopp som sträcker sig över 12 kilometer. Dock är det inget vanligt lopp utan längs med banan så finns det olika slags hinder. Springa över eld, vada/dyka i vatten fyllt med isbitar, klättring, hopp, krypning, simning, springa genom strömtrådar samtidigt som någon sprutar vatten på en – ja, ni hör ju att tävlingen ger skäl för sitt namn. Jag är så imponerad av alla killar och tjejer som genomförde loppet igår. Lagandan hos de som tävlade i lag var helt fantastiskt att se och pannbenen hos de som tävlade själva lika inspirerande. En stor eloge till alla er som genomförde loppet!

toughvikingSundsvallstrion som vi åkte ner för att heja på redo för start!

tv
tv1
tvfb1Mattias på väg upp från “istanken”…

tv4
tv5
måltvTrött men glad trio efter målgång!

Mattias gick i mål på tiden 1h 19min 56sek och hamnade på en plats kring 300 av 4000 startande. Jag tror han är nöjd med resultatet då han inte tränat något specifikt inför loppet. Visar lite på hur allsidig träning CrossFit är då det är det han tränar. Jag till exempel skulle inte ha en chans i ett sådant här lopp om jag inte tränat något inför det. Tanken med loppet för Mattias del var en rolig dag med sina vänner men jag & Jolie är såklart väldigt stolt över honom ändå. Som sig bör.

Kram på er & Hoppas ni får en fin start på veckan!

Du kanske också gillar

9 kommentarer

 1. Rolig tävling!
  Är du och Mattias fortfarande tillsammans? Känns som det var länge sen du skrev om honom eller nämnde honom i bloggen. Ursäkta om det är en privat fråga!

  Tack för en bra blogg 🙂

 2. Kul att det gick så bra!! Både för Mattias och att ha Jolie med;) Hur upplevde M de mer extrema sakerna i loppet (tänker på elden och elen)?

  1. Jag ska se om han vill kika in här själv för att svara mer utförligt men elstötarna var nog värre än vad han trodde som jag har förstått det. Elden har vi inte pratat om 🙂

   Kram på dig!

 3. Men WOW! Fantastiskt!! Hade också vänner som tävlade igår, är så grymt imponerad. Crossfit är ju så himla bra, borde börja med det igen jag..

  Kul att ni hade en sån bra dag! Kram till dig Malin! <3

  1. Ja, så imponerad jag med av alla som deltog 😀 CrossFit har ju som allt annat sina för- och nackdelar men just i den här tävlingen har man en stor fördel om man tränat det, ja 🙂

   Kram finis! Det går segt med våran dejt, haha!
   <3

 4. Oj, låter som en tuff tävling! Är också nyfiken på hur Mattias tyckte att det var med allt, som istanken, strömmen och det? 🙂

 5. Så kul, min man var också med och tävlade i Tough Viking i söndags! Jag och vår son var där och hejade på förstås 🙂 Riktigt imponerad blev jag av alla deltagare! Min man tränar en hel del crossfit och gick i mål på 1h15min och några sek (min ej exakt).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *