Längtar

Tjingeling!
Jag har precis kommit ner till gymmet för att köra ett lättare styrkepass. Förkylningen sitter fortfarande kvar i kroppen men jag hoppas och tror fortfarande att jag kommer att komma till start på lördag. Har sänkt kraven på mig själv och ser det bara som en väldigt rolig grej. Ta mig till startlinjen i första hand, ta mig runt i andra hand och tiden får komma i tredje hand. Typ så. Åh, jag längtar!
 Något annat jag längtar efter är min iPhone. Jag och Samsung är inte vänner alls. Nu har det gått över en vecka sedan jag lämnade in telefonen så jag hoppas att jag får en ny idag. Hade jag och försäkringsbolaget fått bestämma hade jag haft en ny samma dag som jag tappade den men det är Telia som strular. Suck och pust men ändå i-landsproblem, jag vet.
Nej, träning var det. Kram på er!
Psst… Ni vet väl förresten att vi har öppet hus på Sportsgym hela denna vecka? Jag kör ett pass på torsdag klockan 18:00 i Synrgyn. Alla kan vara med och det är gratis. Ring eller maila för att boka in er. Komsi, komsi!

Du kanske också gillar

55 kommentarer

  1. Jag tycker verkligen synd om dig, enda sedan jag köpte min iPhone 5 så har jag inte kunnat vara utan den & finns inte en chans att jag byter bort den mot någon annan heller. Till & med min mor har tagit över min iPhone 4a & även hon är så fast vid den så hon knappt kan lägga ifrån sig den, hehe. Dessutom blev man ännu mer fast vid telefonen sedan det nya iOS7 kom, telefonen blev verkligen som ens livs kärlek! *blink blink*

  2. Vill också ha motivationen till träningen. men hamnat i en ond cirkel där inget känns bra. jag drar mig till gymmet endån men känner ingen nytta. och maten e katastrof. det som är 80 %. men men tips på bra mat och recept uppskattas=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *