Nytt & Fräscht

Hej lördagsvänner!
 
Se där, det gick snabbare än vad jag trodde det här med designen och nu är både header och design på plats. Vad tycker ni? Jag älskar det och trivs redan så bra med allt nytt. Fortfarande stilrent men mjukare än innan och mer jag på något vis. Hoppas ni ska trivas 🙂
 
Jag vill börja med att tacka underbara Sanna som fixade hela designen på mindre än ett dygn. Otroligt dutkig med känsla för detaljer och hon gjorde ett grymt jobb som skapade min önskedesign utifrån mina snurriga tankar och beskrivningar. Vill varmt rekommendera Sanna! 
 
Vill även, återigen, tacka Nina som ligger bakom fotografierna i designen. Jag är så nöjd och tacksam över alla fina bilder. Slutligen vill jag också tacka Linda som hjälpte mig med det mest akuta med designen för ett par veckor sedan trots att hon egentligen redan var överbelastad med jobb.
 
Ni är så grymma alla tre ♥
 

Du kanske också gillar

21 kommentarer

  1. Superfin design och underbara bilder på er! Jag har inte kikat in under veckan (plugg, plugg, plugg) så jag trodde designen kanske suttit ett tag, men nu ser jag ju att du skrivit att den är ganska färsk 🙂
    Superfin som sagt!

  2. Åh, vilket fint kort på dig och Jolie!! Bloggen är också superfin, håller med dig om att designen känns mjukare nu!
    Hoppas att du får en skön lördag. Kram

  3. Jag är supernöjd att du är nöjd 🙂 Och lite smånöjd att vi löste det så fort, hihi! ;D Bra teamwork 🙂

  4. Superfint! Känns väldigt lugnt och behagligt i färgerna tycker jag 🙂 så där har ni verkligen lyckats! Kram

  5. Jag kan bara instämma med alla andra, superfin design och underbara bilder på mot och dotter! Denna design känns mer Du än den gamla fast den också var fin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *