Föräldramöte

Svisch, svisch sa det så var denna måndag förbi. Jag tänker varje dag att jag ska försöka få upp tre blogginlägg men dagarna går ju så snabbt och frågan är när jag ska hinna? Nåja, så länge jag får upp två inlägg om dagen känner jag mig ändå hyffsat nöjd 🙂
 
Jag har precis kommit hem från mitt livs andra föräldramöte. Det första var jag på förra hösten vid den här tidpunkten. Tänk att Jolie redan har gått på förskolan i över ett år? Tänk att fyramånadersskrutten på bilden här nedan fyller tre år om ett par månader. TRE ÅR! 
 
Det finns många fina bilder på Jolie (tycker såklart jag, haha) sedan hon var mini men jag fastnar alltid för samma bild och det är bilden här nedan. Skruttig mobilbild men jag blir så glad av den. Frisyren alltså. Såg hon ut sådär? Haha. Älskade lilla trollet!
 
 
Nu ska jag sätta på en kopp te och sedan slå en pling till lillebror som visst hade ringt under föräldramötet. Vi hörs igen imorgon!
 
Kram kram!

Du kanske också gillar

13 kommentarer

  1. Det var ett tag sen jag var in hit och kollade läget. Måste skriva att bloggen är väldigt fin just nu! Vacker header. Fortsätt med det du gör! Jag uppskattar all motivation du sprider omkring dig, tack för att du finns och delar med dig!

  2. Hej! Jag har följt dig länge och måste bara kolla. Har du och Mattias gått skilda vägar? IsåFall hoppas jag du mår bra och önskar dig all lycka att finna ny kärlek. Kram Emma

  3. Bilden är bara sååå skön 🙂 Hahahaha!

    Ja tänk… Lucas har också gått på dagis i över ett år. shit…. o nu väntar nästa skrutt på att få komma ut 🙂 Märkligt men tokhäftigt det här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *