Cleansing Lotion, Night Cream & Eye Gel

Hej darlings!
 
Jag tänkte tipsa om tre av mina favoriter från Yvonne Rydings hudvårdsserie som jag har fått nöjet att testa. Nu har jag bara haft produkterna i drygt en vecka så en utförligare recension får vänta men jag kan redan nu lämna några små ord i alla fall. 
 
Cleansing Lotion
En lotion som skonsamt rengör och vårdar huden i ansiktet. Man använder den som en vanlig tvål och tvättar med vatten. Anledningen att denna blivit en favorit är att den känns så mycket mildare än en vanlig rengörningstvål och man riktigt känner hur mjuk den är mot hyn. Den gör även sitt jobb och tvättar bort smink och andra rester grundligt!
 
Enrichning Night Cream
Jag har tidigare haft lite fobi för feta krämer då det känns som att de lämnar kvar en tung hinna i ansiktet. Därför blev jag positivt överraskad av denna nattkräm som trots att den är fet lämnar en behaglig och lätt känsla i ansiktet. Tumme upp!
 
Eye Gel
En vårdande gel i rollerform som man stryker under ögonen. Denna ska verka mot mörka ringar, linjer och svullnader. Huruvida den gör sitt jobb eller inte är för tidigt för mig att säga men den kommer ändå med i topp tre av den anledningen att den känns så fräsch att rolla på. Älskar verkligen känslan och just känslan är för mig lika viktig som reslutatet när det kommer till hudvårdsprodukter!
 

 
Gemensamt för hela serien är att alla produkter känns fräscha, doftar gott och känns lätta mot huden. Extra plus att de är i tuber eller pumpar då det lätt samlas bakterier i burkar. Usch, jag läste om just bakterier och burkar för ett tag sedan, ni vill inte veta, haha!
 
Fredagskramar!

Du kanske också gillar

SOL

4 kommentarer

  1. Funkar dessa produkter till alla hudtyper?! Jag har problrm med fet hy ocj får lätt finnar/akne. Kram o trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *