Blont? Lugg? Extensions?

Tack för fina tips och råd angående Mac i förra inlägget. Jag var inne på det spåret sedan tidigare och ni har nog övertalat mig helt nu. Mitt bokföringsprogram verkar gå att köra med Mac så jag gissar att det bara är att tuta, köra och ha en gnutta tålamod så kommer det säkert att bli toppen 🙂
 
Nu till något helt annat. Mitt kära hår. Eller mitt okära hår vore nog mer korrekt uttryckt. Jag håller på att spara ut det men får panik nu när det är i en sådan där jobbig mellanlängd och funderar på vad jag ska hitta på fram tills att det vuxit ut. Luggtankarna brukar alltid komma om hösten och jag är förvånad att de denna höst dykt upp först nu i november. De brukar nämligen komma mycket tidigare än så. Nästa fråga är blont? Har ju sagt aldrig mer, men jo, jag saknar det. Guldblont. Så fint! Extensions? Kanske ja, men då måste jag vara säker på min färg först. Absolut inte mörkare än nu och med största sannolikhet ljusare även om det inte blir blont. Tips & råd även på detta ämne?
 
Juletider ifjol. Både blont och en frisyr. Nu är det bara…kaos och ingenting, haha!

Du kanske också gillar

14 kommentarer

 1. Tycker du är SÅ fin som du har nu : ) Vill du spara ut håret är det ingen smart idé att göra dig ljus. Tänk på att blekning kan slita ganska ordentligt på håret, speciellt om man har färgat det mycket och mörkt och därmed har ganska mycket pigment att bleka bort : )

  Återigen, du är sååå otroligt fin som du har håret nu!

  1. Hihi, ja, jag bestämde precis det som du skriver med min frisör sist jag var där. Att nu stannar jag mörk tills att jag har sparat ut det så kanske vi kan börja ljusa upp det med slingor sakta och försiktigt då… Men blir galen på det som det är nu. Mer frisyren än hårfärgen egentligen. Så kanske lugg, snedlugg, uppklippning så det händer nåååågonting i alla fall 😉
   Kram & tack gumman <3

 2. Du är jättefin i mörkblont men tycker du är ännu finare i mörkt 🙂 hoppas ni får en bra start på veckan 🙂 kram

 3. Jag tycker att ditt mörka hår är så fint till dina blåa ögon, men du passar ju väldigt bra i det ljusa också.
  Tänker nog vara jobbig och säga att du ska köra på det som du själv trivs bäst i 🙂

 4. Alltså det här med hår kan ju driva ens tankar till vansinne, personligen så är jag ju en sån som ser jag ngn som är fin i page så får jag för mig att jag vill ha det, rött hår ja då vill jag ha det osv. Då det gäller ditt hår så ligger min röst på brunt, titta bara på din nya header, du är ju svinsnygg i ditt mörka :).
  Suget efter lugg nu på hösten har kommit för mig med, frågan är om man ska stå emot eller inte, ha ha
  Puss o kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *