AIR eller PRO?

Hej vänner!
 
Jag har nu bestämt mig för att det är en Mac som ska få bli min nästa datorkompis. Hade även bestämt mig för en Mac Pro efter noga övervägande och rådgivning av en vän som är grym på ämnet. Så, i helgen åkte jag och kikade på dem live och blev då, såklart, helt kär i Mac Air istället. Det som fick mig på fall var vikten. För mig som flänger och far så mycket i jobbet så är en lätt dator guld värd. Men, väljer jag Air blir jag ju av med både Retinaskärmen och kraften i en Pro. Så, frågan är nu om jag klarar mig med en Air? Det där med Retinaskärmen är väl inte så jätteviktigt känner jag men däremot prestandan. Vill ju inte köpa en Air och sedan upptäcka efter ett halvår att den inte räcker till. Samtidigt som jag inte vill köpa en tung Pro och släpa omkring på om jag egentligen gott och väl hade klarat mig med en Air. 
 
Dock så säger ju ryktet att så länge man köper en Mac så blir man nöjd oavsett. Kan tänka mig att även om jag köper en Air så är den tusen gånger bättre än datorn jag har nu som egentligen skulle behöva åka in på närmaste datorakut pronto. Så, kanske bara ska slå till på en Air helt enkelt? 
 
Tankar, tips och råd?
 

Du kanske också gillar

9 kommentarer

  1. Jag hade satsat på en air, i och med att du flänger och far som du skrev! Jag ska köpa en Mac nu och då kommer det bli en air och det pga vikten och att jag tycker den är snäppet snyggare än pro.
    Lycka till och jag tror du kommer bli nöjd oavsett vilken du väljer!
    Kram

  2. Jag har en air och min man har en pro. Jag tycker det är två bra datorer så det spelar ingen större roll vilken du väljer. Jag tycker ju att min är snyggast såklart haha. Och som du säger, den väger lite mindre. men annars tycker jag det är två likvärdiga datorer!

  3. Åh, vad roligt med en ny dator! Skulle jag nog också behöva, men känner att csn inte riktigt räcker till det nu i juletider.. Så får hoppas att min håller till mellandagsrean 😉

  4. Jag har en Air, tycker den är ok men jag ska faktiskt byta till en Pro då jag mestadels kommer arbeta på den och använda lite tyngre program.

  5. Jag hade kört på en Air <3 vi har en Pro men mest för att Anders använder lite tyngre program när han jobbar, hade jag fått välja så hade det blivit Air! tack för grattishälsningen gumman, hon hade en riktigt grym dag!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *