Solhatt

I förmiddags tog jag en snabb tur i butikerna för att köpa en solhatt till Jolie. Tror att det har suttit lappar om det på dagis i två veckors tid nu men det är ju så lätt att glömma bort när inte solen visar sig. Hur som helst, jag hann bli tokig både en och två och tre gånger över att de enda solhattar som verkade finnas till äldre barn (icke bebisar) var sådana med antingen Hello Kitty eller Cars. När jag precis skulle ge upp fick jag för mig att springa in på H&M för en sista titt och tadaa, se vad som så fint hängde där. En underbar, virkad, neutral och vit solhatt. Så himla fin!

hm solhatt

Hittar den tyvärr inte online så löp och köp ni som har nära till H&M. Kan dock tänka mig att den kan bli lite varm vissa dagar då den är virkad så jag passade på att köpa en vanlig, enkel, vit i bomull också. Blir perfekt på dagis. H&M som ju annars brukar ha en tendens att köra på mest Hello Kitty av alla kedjorna överraskade med andra ord idag. Tumme upp på det, hihi!

Du kanske också gillar

9/11

10 kommentarer

  1. Hade också problem att hitta nån hatt. Köpte en från Next som tyvärr var för liten, men efter att ha gått runt i alla affärer (jättedåligt utbud?) slutade det med att jag hittade på H&M jag med!

  2. Hade samma bekymmer när vi skulle köpa till Kira. Blev till sist att jag tog en mönstrad och dränkte den i klorin när jag kom hem. Vilket gick över förväntan, blev super vit. Ska dock smita till H&M och se om de har denna, en aningen sötare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *