Saturday Cardio

Hej darlings!

Kommer ni ihåg dessa trappor? I eftermiddags gjorde jag premiär på dem för denna säsong och det gick helt fantastiskt bra. Benen kändes lätta, andningen flöt på bra och det kändes som att jag flög upp för trapporna. Lovely! Förutom trapporna, som jag spurtade upp för, blev det en joggingrunda på cirka 3,5 km fördelat på hälften före trapporna och hälften efter. Tror detta ska få bli vårens runda och jag tänkte utmana mig själv för att se vilka tider jag kan ta den på framöver.

norraberget

Jolie sover och M är iväg på häng hos vänner så jag har faktiskt soffan helt för mig själv ikväll. Hade först tänkt att jobba alternativt plugga men har nu istället siktat in mig på en film och soffmys.

Hoppas ni har haft en fin lördag!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

  1. Blir så imponerad då du skriver att det kändes som att du flög upp för trapporna, minns då du bloggade om trapporna sist och ehhh såg ju inte ut som ngt man flyger upp för, HA HA. Men all din träning och slit har gett reslutat, är fortfarande lite chockad över dina magrutor då du ” nakenchockade” lite på insta, ha ha (love it). Såg ju även precis filmen på er pt:are och såg ju inte ut som ngn lätt match allt ni pysslat med :). Puss

  2. Härligt pass och riktigt jobbigt kan jag tänka mej! Träningsvärk i rumpan idag då? Körde du inte med Jolie i bärsele på ryggen också “förr” eller har jag drömt det…?
    Grattis till PT förresten, har följt dej men varit dålig på att kommentera.

    =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *