Picknick&Fredagsmys

Hej hopp för 3:e gången idag!

Vi firade in helgen med picknick, häng och lek i Äppelparken efter dagishämtning. Visst är livet så mycket enklare om sommaren? Mindre kläder, varmare, ljusare…ja, så mycket enklare helt enkelt. Jag älskar denna årstid tusen gånger om och njuter verkligen av varje sekund.

picknick
äppelparken

Nu ska vi strax dra igång det klassiska fredagsmyset. Sedan Jolie fick se Lejonkungen för första gången för drygt en månad sedan finns det ingen annan film som gäller. Lejonkungen och popcorn är fredagsmys för henne och att ens försöka föreslå en annan film är helt kört. Nu är ju Lejonkungen väldigt bra och jag trodde aldrig man kunde tröttna på den, men ja, jag närmar mig nog den gränsen kan jag erkänna, haha!

Vad ska ni göra ikväll? Fredagsmys? Kalas? Jobb?

Puss & kram 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Själv ligger jag i soffan å myser med min mage och hoppas så att förlossningen startar snart 🙂 Trevlig fredag önskar jag er! 😉

  2. Javisst är det härligt med sol och varma ljusa dgr:) själv avslutade jag denna fredag med en kall cider på en uteservering med några klasskamrater och sedan bowling. Nu myser jag framför tv:n med min lilla treåring, hon och jag ska sova i mormors lgh( hon är på semester), lite mamma-dotter-tid:)

  3. Hehe, jeg vet akkurat hvordan det føles når en film har gått om og om igjen, men kan du ikke foreslå den som handler om Timon og Pumba? Kan hende det godtas?

    Ha en nydelig jente-lørdag! Jeg skal straks på treningssenteret og trene Bodywork/styrke en time, siden skal dagen nytes ute i solen 🙂

    Klem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *