Glad Onsdag!

Tittut i onsdagen!

Här är det full fart idag och sjukstugan är så gott som bortblåst. Solen skiner utomhus och både jag och Jolie är på ett strålande humör. Fröken har tjatat om att få åka och köpa en glasstrut, rosa såklart, hela dagen här så jag tror faktiskt hon ska få göra det nu när hon är piggelin igen. Tror även vi ska ta och införskaffa den där cykeln som jag lovade henne för över en månad sedan.

summerDagens detaljer

Hur mår ni idag? Har ni klarat er från förkylningar och liknande? Här har det visst blivit full fart på pollensäsongen men peppar, peppar verkar Jolie inte ha ärvt just de generna från mig och Mattias. Åtminstone inget som har visat sig ännu, det kan ju komma senare, men vi håller tummarna.

Glad Onsdag!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. skönt att ni mår bättre! jag har varit på riktigt kasst humör ett par dagar nu men så fort solen tittade fram för en stund sedan kändes det genast bättre. den där solen alltså..att den kan betyda så mycket!

    kram på dig vännen ♥

    1. Åh, skönt att du känner dig lite bättre idag vännen <3 Håller med dig helt, solen kan verkligen göra underverk för humör, sjukdomar, och ja, det mesta!

      Stor kram!

  2. Åh, jag hoppas den genen hoppar över henne. Min stora verkar ha klarat sig men lilltjejen har snorat och hostat ett bra tag nu. Blir väl till att göra ett pricktest på henne till hösten. Om ni är riktigt allergiska så kolla om ni är kandidater för en hyposensibiliseringsbehandling. Den förbättrade min tillvaro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *