Fredagsträning

Hej vänner!

Jag har fått massa jobb gjort idag och kommit ikapp mig med bland annat bokföringen som släpat efter lite efter dessa intensiva veckor. Kommer nog få sitta lite i helgen också men det känns helt okej nu när det inte är någon panik utan mer roliga grejer att jobba med. Vid 15-tiden hämtade jag Jolie på dagis för att snabbt lämna över henne till Mattias så jag kunde sticka ned på gymmet en timme och efter det hämtade vi hem sushi från favoritstället. Bra fredag!

20130503-173615.jpg

Bröst, axlar, biceps och triceps fick arbeta idag och det gick så bra. Älskar de passen när allt känns lätt och jag känner mig stark! Nu är jag dock galet trött i armarna och kan knappt lyfta dem, haha, men jag återhämtar mig nog snart.

Happy Friday!

 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

 1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Åh, vill träna ju, men får inte för min kiropraktor just nu 🙁 Har varit och rättat till en massa och han ville att jag skulle skippa träningen i en vecka, så att saker inte hoppar fel igen. Hoppas på bättre besked efter nästa besök 🙂

  1. Såg det på Instagram men glömde av att kommentera. Tycker det låter så konstigt att du inte får/ska träna för kiropraktorn. Träning (rätt sorts då såklart) är ju oftast precis vad man behöver i sådana lägen 🙂

 2. Hej.
  Har du frågat tjejen på bilden i bakgrunden om hon är ok med att du publicerar den på din blogg??
  Du som ska vara PT och visa dig professionell bland folk bör tänka till eftersom att vem som helst kan läsa och se detta.
  Kan lägga till att det är jag och önskar därmed att du tar bort det..
  Tack på förhand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *