Försovning

God morgon måndag!

Denna vecka startades med en lättare försovning här hemma och det är nu andra gången det sker inom en vecka. Är så van att inte behöva ställa klockan då fröken J alltid ser till att vi kommer upp i god tid ändå. Misstänker att det har med att göra att nätterna börjat strula rejält igen och att hon därför sover ikapp om morgonen. Jag som senast förra veckan sa till pedagogerna på förskolan att “nu vågar vi nog ropa hej på riktigt” angående sömnen, men icke då.

Två stora koppar kaffe senare så känner jag nu att jag är redo att starta upp dagen bättre sent än aldrig. Jobb, jobb, jobb står på schemat nu under förmiddagen och i eftermiddag ska jag trotsa min sega förkylning/pollenallergi (förmodligen en kombination) med ett lättare styrkepass på gymmet. Har inte tålamod att vänta ut den mer nu så hoppas att träningen kan hjälpa till att få ur det dåliga ur kroppen.

Squatday idag i utmaningen – är ni taggade?

måndag

Du kanske också gillar

12 kommentarer

 1. Jag är taggad! Jag ska köra 80 stycken idag är tanken 🙂 plus att jag ska köra plankan 15 sek x 10 gånger! Känns toppen!

  Hoppas att din förkylning/pollen ger med sig! Kram

 2. Åhå, farligt farligt att inte ställa klockan. 🙂 Men skönt att få några minuter extra även om det blir stressigt på morgonen. 🙂
  Och vad roligt att vi vann tävlingen, ska jag vänta med att gräva bland maskarna några dagar till 😀

  På onsdag ska jag på mcb, du kanske såg på fäjjan? Har du några tips? 🙂
  Pussåkram!!

  1. Haha, ja från och med nu ställs klockan varje morgon 😀

   Ja, jag såg det! Gud vad kul! Inget annat än drick mycket vatten och extra mycket om du fortfarande ammar. Det är tyngre än vad man tror, i alla fall på mina pass, haha 🙂

   Du får rapportera sedan hur det gick och vad du tyckte!
   Puss & kram <3

  1. Ja, men eller hur 🙂 Tack och lov hade vi inte så mycket att passa idag mer än dagislämning, värre var det förra veckan då 19 stycken mammor stod och väntade på att få träna med mig, haha!

   KRAM

 3. Ni har säkert fått alla tips och provat allt som finns när det gäller struliga nätter men tänkte ge ett enkelt tips som hjälpte oss.
  Min minsta vaknade kl 2 VARJE natt när hon var yngre och var på strålande humör och kunde vara vaken tills klockan 5.
  Fick tipset att börja ge henne Eskimokids (flytande fiskleverolja från hälsokost eller Apoteket) och det gjorde jag och om det beror på den eller inte kan jag inte säga men hon började sova bättre.
  Om ni inte redan ger henne det så e det kanske värt ett försök och annars så är det ju bara nyttigt för henne;)
  Tack för en bra och inspirerande blogg 🙂

 4. Vi har ju också en kille som alltid strulat med sömnen på nätterna och nu när jag bloggat om att han börjat sova hela nätter så börjar han såklart vakna flera gånger per natt igen. Haha! Man blir ju bortskämd med sömn så snabbt. Dessutom har han börjat vakna galet tidigt igen, runt 5, efter att ha vaknat vid 6 hur länge som helst. Men, det blir ju bättre. Bara att hålla ut, men så trött man blir!

  Idag har jag lyckats fördubbla squatsen jämfört med starten. Så sjukt nöjd.

  1. Haha, åh, såklart! Det är farligt att säga något, att man inte lär sig 😉

   Men vad kul med squatsen och vilken ökning! Heja heja heja dig 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *