Eftermiddagshäng

Vi hänger, busar och myser ute på balkongen i skrivande stund jag och Jolie. Har tidigare i eftermiddag varit på mitt första utvecklingssamtal som mamma och åh så stolt jag är över min stora lilla tjej. Liten blir stor så snabbt och i höst är det dags för henne att byta avdelning och gå med de lite äldre barnen. Spännande och skrämmande på samma gång. Tack och lov följer Jolies “huvudpedagog” med vidare in i den gruppen och det känns väldigt lugnande och tryggt. Älskar verkligen förskolan som Jolie går på och jag är så glad och tacksam att det blev så rätt från start.

balkongmys

Nej, nu ska jag mysa några minuter till med mitt lilla hjärta här innan det är dags för mig att jobba en timme. Ett pass med mina fortsättningsmammor står på schemat och jag är så laddad. Hoppas mina mammor är detsamma!

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. Å, jag ska på utvecklingssamtal i morgon och det är alltid lika roligt och spännande att få höra vad de säger om ens barn. De blir verkligen stora snabbt även om de fortfarande är små. Ha det gott! Kram

    1. Åh vad kul 🙂 Ja, så roligt att höra och även få “bekräftat” att pedagogerna verkligen känner ens barn och vet hur de fungerar.

      Hoppas du får en fin dag!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *