Day 1

God morgon vänner!

Är ni laddade för utmaning? Idag kör vi igång och jag är supertaggad! Några svar på vanliga frågor som dykt upp:

 • Ni ska under utmaningen maila mig två gånger. Första gången är på söndag då jag vill ha era startresultat för respektive övning och andra gången är sista söndagen i utmaningen då jag vill ha era slutresultat. 
 • Ni gör armhävningarna, plankan och benböjen i ett sträck vid ett tillfälle på dagen och det är det resultatet som räknas. Ni ska alltså inte göra så många som möjligt under en hel dag.
 • Jag kommer att guida er vad gäller tekniken så gott jag kan men kommer tyvärr inte hinna få upp några videobloggar nu tills utmaningsstarten.

Vill ni tagga utmaningen på Instagram så kör vi #ptchmay som hashtag och jag heter @malinsblogg där. Hojta gärna till om det är något ni funderar på!

torsdag

Dagens trötta Mama efter en helcrazy natt med min lilla Skrutt. Idag har hon tack och lov vaknat mycket piggare så nu hoppas vi att det är på väg att vända. Nu ska jag iväg och köra ett pass med mina mammor och efter det väntar ett jobbrelaterat möte. Spännande!

Hoppas ni mår bra idag och njut av dagen ni som är lediga ♥

Kram kram!

Du kanske också gillar

10 kommentarer

 1. Jag vill jätte gärna vara med i utmaningen men ligger förtillfället med halsont och förkylning. Kan jag skicka in mina tider lite senare, när jag blivit frisk och orkar med detta? Kanske blir något kortare tid jag kan delta i utmaningen men tycker det låter så kul.

 2. Jag är med såklart, men det vet du ju redan 🙂 Kan säga att benen var lite småsega under löpningen efter alla knäböj 😉 Men jag ville inte ta dem efteråt då benen redan var trötta. Ska bli kul!!

  KRAM

 3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  åååh är så taggad för det här. har börjat viktväktarna med första mötet på måndag och ska köra det som gör att kosten kommer bli bättre, och den här utmaningen är perfekt i träningsväg för en nybörjare som mig känns det som. kanske ska jag lyckas bli av med övervikten och lära mig en sundare livsstil nu??

  önskar att jag bodde närmare för då hade du definitivt haft en kund, tror du kommer vara en toppenpt!

 4. Vill så gärna vara med men klarar inte ens av en armhävning just nu 🙁 Verkar ha någon sträckning i bröstmuskeln eller nåt. Ingen aning vad jag gjort men har haft ont någon vecka nu. Blir tyvärr inte bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *