Sovmorgon

Tjingeling i måndagsförmiddagen!

Gissa vem som i morse gav mig sovmorgon när jag behövde det som allra mest? Tydligen blir man trött av att hämta sin mamma på flygplatsen sent en söndagskväll så först klockan tjugo över åtta (!) i morse kom Jolie och väckte mig. Då vi fortfarande har VAB-stuga så var inga klockor ställda som säkerhet och det var helt underbart att få sova så länge. Me like!

malin

Solen strålar ute och jag tänkte att vi ska ut på en promenad här snart. Jolie hade feber igen igår men idag är hon pigg och kry igen. Så skumt med feber lite varje/varannan dag i snart en vecka nu. Hur som helst – jag har ju som ni vet missat fyra solhelger i rad nu så jag känner att jag ska suga åt mig all sol jag bara kan. Får nog bli en kortis nu på förmiddagen då jag måste hem och plugga när Jolie sover lunch, annars hade hon fått sova i vagnen, så kör vi en sväng till på eftermiddagen sedan.

Måndagskramar!

Du kanske också gillar

10 kommentarer

 1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Torsdagsförmiddagen? Gissa om jag blev förvirrad när jag läste det. =) Fick kolla datum, kalender och fundera alldeles för mycket för att till slut komma på att nej, det är nog fortfarande måndag. Eller? haha

 2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Plötsligt händer det! Vår dotter väckte oss kl 07 idag!!!! ( annars är det 5-6 som är morgon) Tror du om någon vet hur underbart det är, då man har en älskad dotter som aldrig sov hela nätter under sina 2 första år. Men sedan några månader sover hon hela nätter! Hoppas Jolie sover bättre under nätterna nu med! Har tänkt mkt på er under åren, för jag vet hur det är. Är så glad för din skull att du nu får göra något för bara dig, din drömutbildning! 🙂 så kul!

  Ha en fin dag! Kram

  1. Men åh vad härligt! Glädjs verkligen så med er, både för sovmorgonen i morse men även för hela nätter med sömn <3

   Här har det faktiskt blivit lite bättre senaste tiden, men vi är inte i mål och vågar inte ropa hej riktigt ännu... 🙂

   Hoppas du haft en bra dag & tack för finaste kommentaren!

   Kram!

 3. Vad härligt med sovmorgon! Det är verkligen hur skönt som helst!Vad fin du är i dina glasögon.
  Jag kommer att beställa ett par väldigt liknande, från samma märke imorgon. Har haft beslutsångest (som med allt annat) över vilka bågar jag ska välja, haha.

  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram Anna S (ansoanna)

  1. Åh, du kommer säkert bli grymt nöjd! Jag hade också beslutsångest deluxe men Ray-Bans känns ju alltid klassiska och tidslösa så det är nog ett smart val 😀

   Kram finaste Anna <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *