Home Sweet Home

God morgon vänner!

Jag försvann lite här igår som ni säkert märkte men nu är jag åter på hemmaplan igen och tänkte försöka väcka lite mer i liv i min älskade blogg. Helgen har, som ni säkert redan förstått, varit helt fantastiskt rolig, lärorik och inspirerande. Längtar så tills det är dags att köra igång igen på fredag men fram tills dess väntar studier på hemmaplan och framför allt massa mys med mina två kärlekar här hemma.

tröttmåndag

Jag trodde jag var trött i lördagsmorse men jisses, det var ingenting jämfört med idag. Det var länge sedan det var så tungt att kliva upp som det var i morse, hihi! Nu börjar jag dock vakna till liv här och ska snart öppna mina ekonomiböcker. Känns inte alls så lockande och jag sneglar redan nu mot mina PT-böcker men de får snällt vila tills imorgon, eller åtminstone tills ikväll.

Mår ni bra idag? Jag hoppas det!

Stora kramar ♥

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 1. Måste vara skönt att vara hemma igen?! Själv har jag lite drygt en timme kvar på tåget :p
  Känner mig ungefär lika trött som du idag, lite sömn och massa roligheter i storstaden, tar på krafterna ;). Hoppas iaf att din helg har varit lika underbar som min! Åter igen avis på att du ska åka tillbaka så snart igen, här är det planerat tills i slutet på maj, får se om de blir en runda till innan dess!!
  (Finns på instagram om du har lust att följa mig där ;), goofy_sara)
  Kramar

  1. Ja, underbart att vara hemma igen 🙂 Det ska bli så kul att åka ned igen men egentligen hade utbildningen lika gärna kunnat ligga här i Sundsvall för jag har verkligen inte hunnit se/göra Sthlm en endaste liten minut, haha!

   Hoppas resan hem går bra!
   Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *